Spinning

Spinning is een intensieve trainingsvorm die voor iedereen geschikt is. De trainingen zijn erop gericht  mensen te verbeteren op conditioneel vlak en een hoge calorieverbranding te ontwikkelen. Er wordt gereden op zeer geavanceerde spinning-fietsen die van hoge kwaliteit zijn. De fietsen zijn makkelijk af te stellen en op de consoler kunnen de deelnemers alle benodigde gegevens waarnemen, zoals weerstand, snelheid, calorieverbruik en nog veel meer…. Tevens is het mogelijk een persoonlijke conditie test te doen, waardoor er gericht getraind kan worden op ieders eigen niveau! 

 

Coach by Color

 

Het leven is niet zwart-wit. Ons leven is juist kleurrijk. Kleur is krachtig. Kleur kan tot actie aanzetten en een reactie oproepen. Kleur appelleert aan onze gevoelens. Kleur kan gedachten en emoties beïnvloeden. Bovendien is kleur universeel. ‘Rood’ betekent heet en blauw betekent koel in vrijwel iedere cultuur

 

 

Coach By Color® maakt gebruik van een van de meest intuïtieve en effectieve vormen van communicatie ter wereld om de ervaring van de sporters te verbeteren. Het vermogenstrainingsprogramma Coach By Color® vertrouwt op de natuurlijke stimulerende eigenschappen van kleur om sporters te coachen tijdens een training. Het lokt de juiste psychologische en fysiologische reacties uit om extra inspanningen aan te moedigen. Het programma bevordert de band tussen leden en verbetert de communicatie met de instructeur en zorgt daarmee voor meer sociale interactie terwijl het resultaten optimaliseert.

 

FTP-test

 

Wat is een FTP test?

 

De FTP test is een term die nogal eens wordt genoemd door fietsers. Maar wat is het nou precies? 

Simpel gezegd is je Functional Threshold Power (=FTP) het gemiddelde aantal watt aan vermogen dat je gedurende een uur kan volhouden - de kracht die je op de pedalen drukt dus. Idealiter gaat het hierbij om een constante inspanning, niet een vermogen met pieken en dalen zoals tijdens een heuvelachtige rit.

 

De FTP test is een test waarbij je jouw FTP kunt bepalen. Het weten van je FTP kan nuttig zijn voor je training. Het zegt iets over je niveau en vooral over je voortgang, want het is een getal dat je kunt blijven monitoren, zodat je duidelijk verbetering kunt zien als je regelmatig een test doet. Én als je natuurlijk op basis van deze getallen gaat trainen met een vermogensmeter.

 

Een FTP test vertelt je of je beter wordt!

 

Vaak fietsen we gewoon en denken we vooral dat we sneller worden, maar werken met FTP helpt je om zéker te weten dat je sneller wordt. Bovendien is het noodzakelijk om je FTP te kennen als je een trainingsschema met vermogen gebruikt. Testen en meten blijft altijd een momentopname. Daarom is het van belang om onder dezelfde condities en omstandigheden te testen voor een zo goed mogelijk resultaat!

 

 

 

 

 

 

Ultieme beleving

Personal Training SCORE beschikt over 10 top kwaliteit indoor bikes. De hoogwaardige IC 7 Tomahawk indoor bikes van Life Fitness hebben een uniek design met een verbeterde technologische beleving. 

Trainingstijden

 

Dinsdag:       19:30 - 20:30 uur                              

Donderdag:  19:30 - 20:30 uur  

                     

Proefles of inschrijven?

Spinning is een toegankelijke sport voor iedereen die graag een gezondere levensstijl wil omarmen.

Wil je meer informatie of een keer een proefles meedoen?

 

Klik dan op onderstaande button.