Over mij

 

Jouw persoonlijke gids naar succes?

Welkom op mijn website, mijn naam is Eric Fletcher. 

Sportdocent en beweging-specialist. Ik ben mijn hele leven al bezig met sport en beweging en zelf actief geweest in sporten als voetbal, wielrennen, zwemmen, hardlopen en fitness. In mijn jeugd heb ik lange tijd op hoog niveau gevoetbald. Dit heeft mij mede gevormd tot de persoon wie ik nu ben en weet ik hoe het is om intensief met je lichaam bezig te zijn. Na mijn sportopleidingen, CIOS en ALO, heb ik veel ervaring opgedaan binnen de sportwereld.

Ik volg de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Sport & Welzijn en heb ik mij o.a. gespecialiseerd in het Optimum Performence Trainingsmodel van de NASM (National Academy of Sports Medicine). 

 

 

 


 

Gemotiveerd om te motiveren!

Ik heb jaren in commerciële sportcentra gewerkt, maar merkte dat ik de sporters nooit de volle 100% aandacht kon geven die zij in sommige gevallen verdienen en nodig hebben. Voor veel sporters is een gerichte één op één benadering en aanpak de enige manier om doelen van de sporter te bereiken en belangrijker nog te behouden! Dit is voor mij de belangrijkste reden geweest om aan de slag te gaan als full-time Personal Trainer!