SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training SCORE

is samen trainen in een kleine groep van maximaal zes personen.

 

Sluit aan bij één van mijn Small Group Trainingen en werk in een groep aan jouw persoonlijk doel!

Doordat de groepen met maximaal 6 personen klein blijven, krijg jij altijd de juiste begeleiding van de personal trainer.

 

Wat is Small Group Training?

Small Group Training is een leuke en gezellige manier van trainen! Bij onze Small Group Trainingen, sport je met een kleine groep. Zo ondersteun en motiveer je elkaar om door te zetten. Samen sporten zorgt voor extra motivatie om te blijven sporten. Iedere week staan er op vaste tijdstippen Small Group trainingen gepland waar je bij kunt aansluiten.

Door de maximale groepsgrootte krijg je veel persoonlijke begeleiding en is er tijdens de training genoeg ruimte om je vragen te stellen. Kortom: alle voordelen van Personal Training, maar dan in een kleine groep.

Kom ook ontdekken of Small Group Training bij jou past!

 

De trainingen vinden plaats in de buitenlucht op Sportpark ‘de Waaie’ te St. Annaparochie op een multifunctioneel sportveld. Dit veld heeft een oppervlak van 300m2 en is uitermate geschikt voor alle vormen van Personal Training en Small Group Training.

Personal Training SCORE beschikt over verschillende professionele trainingsmaterialen zoals Barbells, Ultimate instabillity, TRX, Dumbells, Kettlebells, sandbags en nog meer.

 

De trainingen vinden plaats op Sportpark de Waaie.

Op maandagochtend van 9.00 - 10.00 uur,

Op maandagavond van 19.00 - 20.00 uur, 

Op woensdagochtend van 9.00 - 10.00 uur,

Op woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur.

 

Een training duurt 60 minuten. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personal Trainer Eric Fletcher op: 06-46626167

 

 

Of vul het contactformulier in via onderstaande knop!