samen STERK!

Vandaag de dag is er veel behoefte aan weerbaarheid en mentale kracht. Personal Training SCORE biedt je de mogelijkheid om samen met mij aan de slag te gaan op weg naar je persoonlijk(e) doel(en). Door een specifieke aanpak met betrekking tot trainingsintensiteit, frequentie, verantwoorde voedingspatroon en herstel haal je de beste resultaten.  

 

Vereisten aan Personal Training

We gaan met z'n tweeën hard aan slag om je doelen die jezelf voor ogen hebt behalen én behouden. Om dit te bereiken moet je beschikken over discipline en toewijding naar jezelf én je omgeving. Bezieling, enthousiasme, loyaliteit, inzet en inlevingsvermogen. Dat zijn de ingrediënten die nodig zijn om te komen naar je uiteindelijke doel.

 

 

Werken vanuit de driehoek!

Personal Training draait om een juiste balans te vinden tussen alle dagelijkse bezigheden; Werk, training, ontspanning en voeding. Personal Training gaat om energieker worden, beter in je vel zitten en meer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam. Daarvoor zijn er meerdere patronen in je leven die wij samen zullen moeten gaan veranderen.

Personal Training SCORE werkt om die reden vanuit de  driehoek Beweging - Voeding - Levensstijl.

Het doel is om een juiste balans te vinden binnen deze drie elementen. Dat betekent dat we intensief gaan trainen, maar dat we ook kijken hoe wij het voedingspatroon kunnen aanpassen.  Want een goede balans is de basis voor succes!   

Beweging

Onze maatschappij is door de jaren heen veel meer voorzien van gemak. Auto's, Openbaar vervoer, kantoorbanen, internet. Allemaal gemakken, waardoor mensen minder vanzelf bewegen. Voldoende beweging is echter enorm belangrijk. Door te bewegen kun je niet alleen ongewenste kilo's kwijtraken, maar ook je bloeddruk verlagen, je conditie verbeteren én je zult je er ook prettiger door voelen. Dit komt doordat je lichaam stofjes aanmaakt waardoor je je prettiger gaat voelen. 
Bewegen is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg leuk! Zoek een sport of activiteit die bij je past, of een vriend of vriendin die gezellig met je meedoet. Zo houd je het langer vol en je zult zien dat je niet meer gaat bewegen 'omdat het moet', maar omdat je het leuk vindt!

 

 

Voeding

Voeding voedt ons en geeft energie!

Je kunt voeding zien als het medicijn voor je lichaam. Gezonde voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Voedsel is er om ons lichaam energie te geven, oftewel, om ons lichaam te voeden en niet om te vullen. ‘Je bent wat je eet!’. We kennen dit cliché allemaal, maar nemen we deze gezegde wel letterlijk genoeg?

Gezonde voeding heeft talloze positieve werkingen op ons lichaam, zowel aan de binnen als de buitenkant. Door gezonde voeding voelen we ons vitaal, hebben we een betere nachtrust, kunnen we ons beter concentreren, hebben we meer energie en een betere weerstand tegen infecties. 

Gezond eten is geen doel, maar een middel.

Gezonde voeding zorgt ervoor dat wij ons gezond en fit voelen, zodat we goed en vol energie kunnen functioneren en presteren in ons dagelijks leven. 

 

Levensstijl

Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Door gezond te leven, kom je lekker in je vel te zitten. Je voelt je fitter, slaapt beter en je krijgt meer energie.

Bij een gezonde leefstijl hoort in ieder geval:

- Gezonde voeding

- Voldoende beweging

- Niet roken

- Geen alcohol of met mate

- Goed omgaan met stress

Het leven ziet een stuk mooier uit wanneer je een gezonde levensstijl hanteert. En jij zelf ook, wanneer je in de spiegel kijkt. Niet alleen uiterlijk ben je een knapper en sterker persoon, maar ook van binnen zul je jezelf veel beter en zelfverzekerder gaan voelen! 

 


De voorwaarden van PT bij Personal Training SCORE:

1.   * De persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve doeleinden van   Personal Training SCORE gebruikt

2.   * Wekelijks wordt er minimaal 1 PT training afgenomen. Bij ziekte kan de training kosteloos worden ingehaald. Tijdens   de vakantieperiode worden er geen PT trainingen in rekening gebracht.

3.   * Onderlinge afspraken dienen gerespecteerd te worden en beide partijen zijn verantwoordelijk zich hieraan te houden.

4.   * Bij afmelding van de training binnen 24 uur voor aanvang is er geen restitutie mogelijk.

 

5.   * Facturering zal maandelijks plaatsvinden middels een E-mail bericht.