samen aan de slag!

Personal Training groeit aan populariteit in Nederland. Je hoeft ook tegenwoordig geen Bekende Nederlander meer te zijn om een Personal Trainer te hebben. Waarom dat is? Simpel, mensen gaan steeds zorgvuldiger om met hun kostbare vrije tijd. Maar willen daarentegen een sportief en gezond leven blijven leiden. Personal Training kost relatief weinig tijd, je krijgt 100% individuele aandacht en je haalt veel betere resultaten omdat de trainingsprogramma's speciaal voor jou op maat zijn samengesteld. Dit betekent overigens niet dat je Personal Training er eventjes bij doet. Nee, we gaan echt wel samen aan de slag en er zal de nodige inspanning en toewijding van je worden verwacht. Maar we doen dit op jouw niveau, op jouw tempo en in alle anonimiteit. Maar belangrijker nog 'we doen het samen!'.

 

 

Werken vanuit de driehoek!

Personal Training draait niet alleen om het kweken van spiermassa. Integendeel. Personal Training gaat om fitter worden, beter in je vel zitten en meer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam. Daarvoor zijn er meerdere patronen in je leven die wij samen zullen moeten gaan veranderen.

Personal Training SCORE werkt om die reden vanuit de  driehoek Beweging - Voeding - Levensstijl.

Het doel is om de juiste balans te vinden binnen deze drie elementen. Dat betekent dat we intensief gaan trainen, maar dat we ook kijken hoe wij het voedingspatroon kunnen aanpassen. Daarnaast zullen we ook mentaal gezien een sterker persoon van je gaan maken. Want een goede balans is de basis voor succes!   

Beweging

Onze maatschappij is door de jaren heen veel meer voorzien van gemak. Auto's, Openbaar vervoer, kantoorbanen, internet. Allemaal gemakken, waardoor mensen minder vanzelf bewegen. Voldoende beweging is echter enorm belangrijk. Door te bewegen kun je niet alleen ongewenste kilo's kwijtraken, maar ook je bloeddruk verlagen, je conditie verbeteren én je zult je er ook prettiger door voelen. Dit komt doordat je lichaam stofjes aanmaakt waardoor je je prettiger gaat voelen. 
Bewegen is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg leuk! Zoek een sport of activiteit die bij je past, of een vriend of vriendin die gezellig met je meedoet. Zo houd je het langer vol en je zult zien dat je niet meer gaat bewegen 'omdat het moet', maar omdat je het leuk vindt!

 

 

Voeding

Voeding voedt ons en geeft energie!

Je kunt voeding zien als het medicijn voor je lichaam. Gezonde voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Voedsel is er om ons lichaam energie te geven, oftewel, om ons lichaam te voeden en niet om te vullen. ‘Je bent wat je eet!’. We kennen dit cliché allemaal, maar nemen we deze gezegde wel letterlijk genoeg?

Gezonde voeding heeft talloze positieve werkingen op ons lichaam, zowel aan de binnen als de buitenkant. Door gezonde voeding voelen we ons vitaal, hebben we een betere nachtrust, kunnen we ons beter concentreren, hebben we meer energie en een betere weerstand tegen infecties. 

Gezond eten is geen doel, maar een middel.

Gezonde voeding zorgt ervoor dat wij ons gezond en fit voelen, zodat we goed en vol energie kunnen functioneren en presteren in ons dagelijks leven. 

 

Levensstijl

Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Door gezond te leven, kom je lekker in je vel te zitten. Je voelt je fitter, slaapt beter en je krijgt meer energie.

Bij een gezonde leefstijl hoort in ieder geval:

- Gezonde voeding

- Voldoende beweging

- Niet roken

- Geen alcohol of met mate

- Goed omgaan met stress

Het leven ziet een stuk mooier uit wanneer je een gezonde levensstijl hanteert. En jij zelf ook, wanneer je in de spiegel kijkt. Niet alleen uiterlijk ben je een knapper en sterker persoon, maar ook van binnen zul je jezelf veel beter en zelfverzekerder gaan voelen!