FIT JANUARY AANBOD!

Laten we eerlijk zijn, wat is nu lekkerder dan fit beginnen (en blijven) in 2021?

We leven momenteel in bijzondere tijden waarbij een aantal zekerheden zoals vakantie, uitgaan en sporten ineens niet meer zo vanzelfsprekend blijken. Gelukkig ziet de toekomst er weer iets rooskleuriger uit en hopen we dat we binnenkort ook weer in groepsverband mogen sporten.

Tot die tijd is sporten echter alleen toegestaan met maximaal 2 personen en natuurlijk 1,5 meter afstand.

Personal Training SCORE heeft daarom het aantal Personal Trainingen opgeschaald en extra aantrekkelijk gemaakt voor beginnende PT-ers.

Tegen een sterk gereduceerd tarief kun je in de maanden januari en februari 5x een 1-op-1 Personal Training volgen. We kijken vooraf naar jouw wensen en doelen en bepalen samen de intensiviteit van de trainingen.

Normaal kost een uur Personal Training 55 euro.

Als je in januari inschrijft betaal je slechts 225 euro voor 5 intensieve 1-op-1 trainingen.

De trainingen zullen vanwege de strikte RIVM regels plaatsvinden in de buitenlucht, mits het weer dit toelaat natuurlijk.

 

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Als je wilt kun je morgen al starten.

Inschrijven voor de Fit Januari Strippenkaart ikan t/m 31 januari 2021. De Trainingen kunnen t/m 15 maart 2021 worden ingezet. Betaling dient vooraf te geschieden en de trainingen zijn op basis van beschikbaarheid. Reserveren minimaal 24 uur van tevoren via email, telefoon of whatsapp. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassingen.