Bootcamp

Personal Training SCORE gaat naar buiten!

 

Vanaf dinsdag 26 mei starten wij met unieke Bootcamp trainingen in de buitenlucht.

 

De trainingen zullen plaatsvinden op Sportpark de Waaie in St. Annaparochie waar wij alle ruimte hebben om een heerlijk fanatiek programma af te werken. 

 

Maar wat is Bootcamp en is het wel iets voor mij?

Bootcamp komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger en was bedoelt als een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder begeleiding van een professionele sportinstructeur.

Het doel is om de kracht en de uithouding te verbeteren door samen met je groep intens te trainen gedurende de periode van een uur. De training bestaat uit verschillende verrassende onderdelen. Tijdens de ene oefening heb je nog geen idee wat de volgende oefening gaat worden. Zo blijf je jezelf continu uitdagen en worden de trainingen met iedere week spectaculairder.

 

Maar Bootcamp is vooral leuk en zelfs een beetje verslavend. Want je voelt jezelf iedere week sterker en zelfverzekerder worden. En, ja Bootcamp is voor iedereen! Natuurlijk helpt het om een gezonde basis conditie te hebben, maar het is vooral de bedoeling om elkaar als team sterker te maken. Dat gold ook al als gouden regel in het leger.

Waar en wanneer

Waar?

 

Sportpark de Waaie in St. Annaparochie.

 

Wanneer?

 

Dinsdag van 19:30 tot 20:30

 

LET OP! Volgens de richtlijnen van het RIVM rondom Corona, kan er helaas niet op de vereniging worden gedoucht.

 

Corona richtlijnen

Voorzorgsmaatregelen rondom Covid-19 zoals deze door het RIVM zijn bepaald. We zetten ze voor de volledigheid nog even op een rijtje:

  1. Houd altijd rekening met de 1,5 meter afstand tussen andere deelnemers en instructeur.
  2. Maximaal 30 deelnemers per training + 1 instructeur.

  3. Elke deelnemer dient al in sportkleding te verschijnen op het sportpark.
  4. Fysiek contact is niet toegestaan.
  5. Iedere deelnemer is verplicht om handschoenen te dragen tijdens de Bootcamp.
  6. Materialen dienen na gebruik door de deelnemer zelf te worden gereinigd. Vanzelfsprekend regelen wij de nodige desinfectiemiddelen.
  7. Thuis douchen.

Tarieven

Sporten en bewegen zijn ontzettend belangrijk voor het opbouwen van een gezonde weerstand. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk de drempel om te gaan sporten zo laag mogelijk te houden. In sportief opzicht, maar ook in financieel opzicht. Vandaar dat wij een speciaal tarief aanbieden voor deze Bootcamp trainingen.

Per training van 1 uur betaalt u slechts € 7,50.

Vanwege de administratieve afhandeling (en als stok achter de deur voor jezelf) vragen wij om het bedrag vooraf te voldoen

per 5 of 10 trainingen ineens.