sportief de zomer in!

Laten we eerlijk zijn, wat is nu lekkerder dan heerlijk fit de zomer in?

We leven momenteel in bijzondere tijden waarbij een aantal zekerheden zoals vakantie, uitgaan en sporten ineens niet meer zo vanzelfsprekend blijken. Gelukkig gaat het in Nederland de goede kant op en mogen we ook weer op vakantie en in groepsverband sporten. 

Personal Training SCORE heeft speciaal voor de zomermaanden een zeer aantrekkelijke strippenkaart ontwikkeld die je in staat stelt om tegen een sterk gereduceerd tarief te sporten en fitter de zomer in te gaan.

Voor slechts 75 euro kun je gedurende de maanden juli, augustus en september 10 keer een Cardio Cycling training volgen op het moment dat jou het beste schikt. Wel van te voren natuurlijk even reserveren.

En het mooie is, alle trainingen zullen heerlijk in de buitenlucht plaatsvinden (mits het weer dit toelaat natuurlijk).

 

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Als je wilt kun je morgen al starten.

De Zomer Strippenkaart is geldig t/m 30 september 2020. De Strippenkaart is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Betaling dient vooraf te geschieden en de trainingen zijn op basis van beschikbaarheid. Reserveren minimaal 24 uur van tevoren via email, telefoon of whatsapp. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassingen.