Covid-19 & personal training

Corona heeft een behoorlijke impact op ons leven.

Maar gelukkig gloort er hoop door diverse vaccins die langzaam op de markt komen en er hopelijk snel wordt gestart met het wereldwijd vaccineren. Tot die tijd zullen we ons dagelijkse leven zoveel als mogelijk moeten aanpassen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dat neemt niet weg dat we in de tussentijd gezond en vitaal moeten blijven door regelmatige beweging en gezonde voeding. Personal Training SCORE heeft daarom alle noodzakelijke maatregelen getroffen om te zorgen dat mensen gewoon kunnen blijven sporten en bewegen.

Zowel in 'personal' 1-op-1 trainingen als in (klein) groepsverband blijven we doorgaan met het geven van trainingen en hanteren wij scherp de regels van het RIVM. Omdat de regels per dag weer kunnen veranderen, verzoeken wij onze leden om regelmatig de website en/of Facebook pagina in de gaten te houden.

Mocht je echter twijfels hebben of het gewoon even niet meer weten wat nu wel of niet kan en mag, bel mij dan gerust even op 06-46626167.

Laten we hopen dat we snel weer kunnen terugkeren naar een normaal leven, maar in de tussentijd zorgen wij ervoor dat jij gezond en vitaal blijft.  

Dit is wat jij en ik samen kunnen doen om op een veilige manier met elkaar te kunnen sporten.

  1. Handen wassen vóór elke training
  2. Afstand houden van elkaar op 1,5 meter
  3. Hoest of nies in de binnenkant van uw elleboog. 
  4. Geen handen schudden
  5. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, blijf dan thuis. Er wordt dan niet getraind.
  6. Er staan voldoende desinfectie middelen klaar. Maak hier gebruik van!
  7. Het gebruik van een eigen handdoek is verplicht.
  8. We werken alleen met materialen die goed te desinfecteren zijn. Dit doe ik na afloop van iedere training.