cardio-cycling

Cardio Cycling is een intensieve trainingsvorm die voor iedereen geschikt is. De trainingen zijn erop gericht  mensen te verbeteren op conditioneel vlak en een hoge calorieverbranding te ontwikkelen. Er wordt gereden op zeer geavanceerde spinning-fietsen die van hoge kwaliteit zijn. De fietsen zijn makkelijk af te stellen en op de consoler kunnen de deelnemers alle benodigde gegevens waarnemen, zoals weerstand, snelheid, calorieverbruik en nog veel meer…. Tevens is het mogelijk een persoonlijke conditie test te doen, waardoor er gericht getraind kan worden op ieders eigen niveau! 

 

Vanaf dinsdag 1 september organiseert Personal Training SCORE een extra Cardio Cycling les. Deze les staat gepland om 20:00 uur. De lessen worden op het parkeerterrein van Impuls Fysiotherapie gegeven en bij slecht weer worden de lessen verplaatst naar de oefenruimte.

 

Maatregelen betreffende het Corona-virus:

1. Maximaal aantal deelnemers is 10 (incl. de instructeur).

2. Iedere deelnemer moet 1,5 meter afstand houden van elkaar én de instructeur.

3. Vóór het gebruik van de fietsen dient iedereen zijn handen te desinfecteren. (Desinfectie middel is aanwezig)

4. Er kan geen gebruik gemaakt worden van overige voorzieningen, zoals douches, kleedkamers e.d. 

5. Iedere deelnemer wordt verzocht om al in sportkleding te verschijnen.

6. Iedere deelnemer is verplicht een eigen handdoek mee te nemen.

7. Na de training worden alle fietsen schoongemaakt en gedesinfecteerd.

 

Ultieme beleving

Personal Training SCORE beschikt over 10 top kwaliteit indoor bikes. De hoogwaardige IC 7 Tomahawk indoor bikes van Life Fitness hebben een uniek design met een verbeterde technologische beleving. 

Beschikbare tijden

Donderdag:  19:00 - 20:00 uur                             20:00 - 21:00 uur

 

Vanaf 1 september ook op dinsdag van 20.00 uur tot 21.00 uur

Wegens succes vanaf 1 september EXTRA training!

Goed nieuws!!! Vanaf dinsdag 1 september 2020 start Personal Training SCORE met een tweede Cardio Cycling avond. Elke dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur is er een mogelijkheid om aan je conditie te werken voor jong en oud. Cardio Cycling is een geweldige manier om verantwoord met je fysieke en mentale conditie aan de slag te gaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen in één gezamenlijke training werken aan hun individuele doel!