cardio-cycling

Vanaf maandag 6 januari slaan Personal Training SCORE & Impuls Fysiotherapie de handen ineen en lanceren de unieke CardioCycling trainingen. Door middel van motiverende muziek en deskundige begeleiding worden de mensen meegenomen om uitdagend te fietsen. Deze trainingsvorm is geschikt voor iedereen.

De trainingen zijn erop gericht om mensen te verbeteren op conditioneel vlak en een hoge calorieverbranding te ontwikkelen. Er wordt gereden op zeer geavanceerde spinning-fietsen. De spinning-fietsen zijn van hoge kwaliteit. Deze zijn makkelijk af te stellen en op de display kunnen mensen alle benodigde gegevens zien, zoals weerstand, snelheid, calorieën en nog veel meer…. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke conditie test te kunnen doen, waardoor er gericht getraind kan worden naar ieders persoonlijk doel.

Ultieme beleving

Personal Training SCORE beschikt over 10 top kwaliteit indoor bikes. De hoogwaardige indoor bikes zijn van het merk Life Fitness. De apparaten hebben een uniek design met een verbeterde technologische belevening. 

Beschikbare tijden

Maandag van 10.00 – 11.00 uur

Donderdag van 19:30 – 20:30 uur

Vrijdag van 19:30 – 20:30 uur

Zaterdag van 10:00 - 11.00 uur

 

GRATIS Proefles!

CardioCycling is een heerlijke sportieve bezigheid, waarbij je indoor met een select groepje fietst in een bemoedigende, energieke sfeer op de klanken van vlotte muziek.

 

Twijfel je echter of CardioCycling iets voor jou is?

Vraag dan een GRATIS proefles bij ons aan.